Nieuws

Air-TraXX bij Building G100 Event

Air-TraXX aanwezig op Building G100 Event 2017 || Presentatie Frank Smit.

Energiezuinig én comfortabel d.m.v. IP, het kan!

  • Waar is Distech Controls mee bezig? (IP en cloud)
  • Wat heeft IP-technologie de eindgebruiker te bieden?
  • De toekomst van gebouwautomatisering
  • Praktijkcase van een IP-klimaatinstallatie (valkuilen en kosten)

Frank Smit, eigenaar, Air-TraXX
Aanvang presentatie om 11.15 uur, 13.45 uur en 16.00 uur

Air-TraXX bij RTL Z programma Doe maar duurzaam

Zondag 04 Juni 2017 was Air-TraXX te zien bij het RTL Z programma “Doe maar duurzaam”.

‘100% verse buitenlucht’
We leven steeds meer binnen, dus de binnenlucht moet gefilterd worden. Ventilatie is onmisbaar geworden. Je kan een raam opendoen, maar de buitenlucht is niet altijd schoon. Air-TraXX is al jaren een van de specialisten op het gebied van complete Inductie VAV systemen. Frank Smit van Air-TraXX vertelt hoe dit in zijn werk gaat.

Alles over luchtzuiveringsinstallatie is zondag 4 juni te zien in de uitzending innovatie van Doe Maar Duurzaam!; een informerend programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

De herhaling is te zien:

– Maandag 5 juni om 7.30 uur in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7
– Woensdag 7 juni 10.30 uur
– Vrijdag 9 juni 13.05 uur
– Zaterdag 10 juni 16.30 uur

Distech Eclypse

Medio Januari 2015 zal Distech Controls een geheel vernieuwde innovatieve serie producten op de markt brengen onder de naam Eclypse.

De serie producten is geheel op IP gebaseerd en zal een ware revolutie in de gebouw automatisering teweeg brengen. Ook Air-TraXX is betrokken geweest bij de ontwikkeling van dit product en wij zullen dit product dan ook graag aan u voorstellen.

Bekijk hier het promofilmpje.

IPAD app voor Distech EC-BOS

Medio juni wordt er een app gereleased genaamd EC-SUI waarmee men een EC-BOS via een IPAD kunt bedienen. Deze EC-SUI is een additionele licentie voor de EC-BOS en is uitermate geschikt voor domotica toepassing maar ook voor kleine kantoren gebouwen.

IOS en Android app voor Distech Controls producten

Per 1-5-2014 is er in de app store van Apple™en in Googles play store een app te downloaden genaamd DC Control lite. Met deze app kunt u in combinatie met de nieuwe lijn ECL en ECB regelaars en een EC-BOS beschikken over een uniek gebruikersinterface voor het bedieningen van uw regelaars zonder het openen van engineeringstools.

Air-TraXX B.V, Officieel partner Distech Controls

Air-TraXX B.V. is een geautoriseerde Distech Controls partner en zal zorg dragen voor de promotie, verkoop en eerste lijns ondersteuning van Distech Controls producten voor de Nederlandse markt.

© Copyright - Air-Traxx BV 2017