Nieuws

Air-TraXX VCA gecertificeerd

Veiligheid en kwaliteit staan bij Air-TraXX voorop. Dat vinden wij niet alleen, we kunnen het ook bewijzen. Want we zijn VCA gecertificeerd!

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is bedoeld om Air-TraXX medewerkers veiliger te laten werken en het aantal ongelukken te verminderen. Het VCA-certificaat geeft aan dat wordt voldaan aan eisen omtrent veiligheid, arbeidsomstandigheden (arbo) en milieu.

Voor het certificaat klik hier.

Air-TraXX introduceert : Smart-TraXX

Smart Traxx is de Next Generation tool voor Gebouw BeheerSystemen.
Het beschikt over een nieuwe applicatie server, technologie die “tagging” en data modellering omarmt en die ongekende nieuwe functionaliteiten mogelijk maakt.
Het werkt naadloos op een tablet, een smartphone en op een desktop.
Smart Traxx is een HTML5 browser gebaseerd op “unified toolset” geoptimaliseerd voor efficiënte workflows.
Het vermindert de technische arbeid drastisch, waardoor u de oplossing van uw klant eenvoudiger, sneller en beter kan bouwen.
Smart Traxx is ontworpen om de samenwerking met de community aan te moedigen en ondersteunt naadloos add-on toepassingen zoals geautomatiseerde analytics.

Voor meer informatie, klik hier

Air-TraXX is verhuist !

Per 15 Juli 2019 is heeft Air-TraXX het nieuwe pand in gebruik genomen.

Ons nieuwe adres is:

Munnikenheiweg 24, 4879NG te Etten-Leur

Email en telefoonnummers blijven ongewijzigd.

Distech Controls Introduceert nieuwe Thermostaat Allure UniTouch™

Vanaf Juni 2018 is de nieuwste thermostaat van Distech Controls™ verkrijgbaar.

De Allure UniTouch™ is uitgevoerd met een touchscreen display voor een verbeterde gebruikservaring van de gebruiker en is configureerbaar met de ECgfx software.

Via het capacitive kleuren touchscreen bediend u de temperatuur, verlichting en zonwering. Optioneel uitvoerbaar met CO2 en vochtigheid sensors.

Meer informatie 

Allure UniTouch

Distech Controls Introduceert HORYZON-C

  • Nieuwe generatie, gestroomlijnd ontwerp – met capacitief scherm met multi-touch gebarenondersteuning (zoals pinch-to-zoom) en dynamische schermhelderheid op basis van omgevingslichtniveau.

  • Nieuwe generatie, gestroomlijnd ontwerp – met capacitief scherm met multi-touch gebarenondersteuning (zoals pinch-to-zoom) en dynamische schermhelderheid op basis van omgevingslichtniveau All-in-one-apparaat – Bekijk en open alle comfortparameters die in de ruimte worden bestuurd – HVAC, verlichting en jaloezieën.
  • Onsite servicebeheer en inbedrijfstelling – Vooraf geladen met een visuele interface (myDC Control-app) waarmee out-of-the-box bewaking en toegang tot interne gegevens van ECLYPSE ™ -seriecontrollers mogelijk is, en van ECB BACnet® en ECL LONWORKS®-serieregelaars geïntegreerd via EC -net ™. HORYZON-C ondersteunt meerdere apparaatbewaking.

  • Aanpasbare gebruikerservaring met ENVYSION – Lever een volledig aangepaste gebruikerservaring voor facility managers en gebruikers, door ENVYSION-webpagina’s te ontwikkelen en te tonen.

  • Realtime melding van alarmen – Configureer akoestische of visuele triggers – geïntegreerde zoemer en aanpasbare digitale uitvoercontrole – voor directe notificatie van alarmen, zodat managers sneller corrigerende acties kunnen uitvoeren.

  • Optimale prestaties – IP-gebaseerd voor verhoogde snelheid, met quad-coreprocessor en geavanceerde grafische accelerator, evenals ingebed Android-besturingssysteem, toekomstbestendige apparaten voor ondersteuning van extra toepassingen.

  • Flexibele installatie – Verkrijgbaar in 2 maten, met wand- of paneelmontagesets en functies voor automatisch draaien voor verticale of horizontale installatie.

Air-TraXX bij RTL Z programma Doe maar duurzaam

Zondag 04 Juni 2017 was Air-TraXX te zien bij het RTL Z programma “Doe maar duurzaam”.

‘100% verse buitenlucht’
We leven steeds meer binnen, dus de binnenlucht moet gefilterd worden. Ventilatie is onmisbaar geworden. Je kan een raam opendoen, maar de buitenlucht is niet altijd schoon. Air-TraXX is al jaren een van de specialisten op het gebied van complete Inductie VAV systemen. Frank Smit van Air-TraXX vertelt hoe dit in zijn werk gaat.

Alles over luchtzuiveringsinstallatie is zondag 4 juni te zien in de uitzending innovatie van Doe Maar Duurzaam!; een informerend programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

De herhaling is te zien:

– Maandag 5 juni om 7.30 uur in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7
– Woensdag 7 juni 10.30 uur
– Vrijdag 9 juni 13.05 uur
– Zaterdag 10 juni 16.30 uur

Distech Controls Eclypse Serie

Medio Januari 2015 zal Distech Controls een geheel vernieuwde innovatieve serie producten op de markt brengen onder de naam Eclypse.

De serie producten is geheel op IP gebaseerd en zal een ware revolutie in de gebouw automatisering teweeg brengen. Ook Air-TraXX is betrokken geweest bij de ontwikkeling van dit product en wij zullen dit product dan ook graag aan u voorstellen.

Bekijk hier het promofilmpje.

IOS en Android app voor Distech Controls producten

Per 1-5-2014 is er in de app store van Apple™en in Googles play store een app te downloaden genaamd myDC Control . Met deze app kunt u in combinatie met de nieuwe lijn ECL , ECB en ECY regelaars en een EC-BOS beschikken over een uniek gebruikersinterface voor het bedieningen van uw regelaars zonder het openen van engineeringstools.

Air-TraXX B.V, Officieel partner Distech Controls

Air-TraXX B.V. is een geautoriseerde Distech Controls partner en zal zorg dragen voor de promotie, verkoop en eerste lijns ondersteuning van Distech Controls producten voor de Nederlandse markt.

© Copyright - Air-Traxx BV 2022