Smart Traxx voor Systeem integrators

Ik wil GBS projecten sneller en makkelijker laten doen

Ik wil betere software tools en innovatieve applicaties om me te helpen GBS project te verkopen, die ik snel kan engineeren tegen lagere kosten, zodat ik meer werk kan doen en een betere doorloop waarde voor mijn klanten kan bieden.

Hoe kan Smart Traxx mij helpen?

Smart Traxx is de Next Generation tool voor Gebouw BeheerSystemen. Het beschikt over een nieuwe applicatie server, technologie die “tagging” en data modellering omarmt en die ongekende nieuwe functionaliteiten mogelijk maakt. Het werkt naadloos op een tablet, een smartphone en op een desktop. Smart Traxx is een HTML5 browser gebaseerd op “unified toolset” geoptimaliseerd voor efficiënte workflows. Het vermindert de technische arbeid drastisch, waardoor u de oplossing van uw klant eenvoudiger, sneller en beter kan bouwen. Smart Traxx is ontworpen om de samenwerking met de community aan te moedigen en ondersteunt naadloos add-on toepassingen zoals geautomatiseerde analytics.

Wat onze klanten zeggen:

“We zijn naar Smart Traxx gestandaardiseerd voor al onze projecten. Als bedrijf besparen we tijd en geld.”

Smart Traxx  heeft ons geholpen om veel geweldige oplossingen te bieden voor onze klanten; steun voor Smart Traxx is uitzonderlijk.”

Flexibele systeemarchitectuur

Met Smart Traxx kunt U hardwarecomponenten mixen en matchen om systeemarchitecturen te maken om aan de vereisten van elke project te voldoen. Smart Traxx-technologie werkt op elk niveau van de architectuur; het edge-apparaat, de globale controller, de server en zelfs de cloud! Met een verscheidenheid aan Smart Traxx Application Server Platforms (FASP) beschikt u over één technologie die een verenigende toolset biedt voor al uw oplossingen!

Platform oplossingen met Smart Traxx

Platform oplossingen met Smart Traxx

Platform oplossingen met Smart Traxx

Bacnet ms/tp of Modbus RS-485

  • Verbinding via IP Router to MSTP

  • Verbinding d.m.v. IP-regelaar met RS485 poort en routing

Geavanceerde toepassing omgeving

 

Graphics

Stel je voor dat je afbeeldingen automatisch worden gegenereerd: navigatie, puntensamenvattingen en links naar geschiedenissen die gewoon werken zonder enige moeizame setup, allemaal gecombineerd met aangepaste graphics die supersnel kunnen worden gemaakt met de beste tools in de industrie.

Logging

Maak ad hoc grafieken om gegevens on the fly te vergelijken met drag en drop. U kunt de krachtige roll-upfunctie gebruiken en zelfs aangepaste weergaven delen via e-mail met een eenvoudige URL.

AHU_D10

Alarmen

We hebben de aanpak radicaal veranderd voor alarmen en hebben het creëren en beheren van alarmen gemakkelijker gemaakt. U hoeft nu alarmen en FDD (foutdetectie diagnostische) sequenties slechts eenmaal te maken en u kunt ze overal opnieuw gebruiken.

Tijdschemas

Een gloednieuwe benadering van tijdschema’s, waarmee we de moeilijkheid van het koppelen van tijdschema’s aan installatie delen en de arbeidsintensieve aspecten van het beheer van schema’s hebben geëlimineerd.

Notities

De nieuwe notitie-app is ingebouwd in Smart Traxx, zodat u en uw klanten berichten kunnen toevoegen met betrekking tot alle apparatuur in de database. Notities kunnen worden gesorteerd, toegewezen aan gebruikers en hebben zelfs een open/gesloten status.

Logic Builder

We namen de eenvoud van blok programmering en de krachtige logica van lijn programmering om een nieuwe combinatie genaamd bLine te creëren. Met bLine kunt u in één keer besturingssequenties maken en ze overal opnieuw gebruiken.

Folio

Folio is een geavanceerd hulpmiddel voor het opvragen en bewerken van batchbewerking van uw tags, compleet met ingebouwde functionaliteit voor het bekijken van geschiedenissen, opdrachtpunten en het bekijken van uw database.

DB Builder

Een krachtig hulpmiddel voor het maken van getagde databases waarbij de Haystack-standaard direct is ingebouwd. U trends toevoegen, relaties en overzichtpunten maken, allemaal met één app.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de geavanceerde functies die Smart Traxx  en hoe eenvoudig het is om te gebruiken en te configureren neem contact op met ons verkoopteam.